In 1996 studeren Kiri Vivathanavej en Leen Bosmans af als ir. architect aan de K.U.Leuven. Voor beiden volgt een parcours langsheen een aantal architectenbureaus werkzaam in verschillende disciplines (woningbouw, bankwezen, bioscopen,…).

De ervaring en kennis opgedaan bij deze bureaus wordt gebundeld en in 1998 wordt “COMODO architecten” opgericht, eerst onder de vorm van een feitelijke samenwerking, vanaf 2007 binnen de architectenvennootschap “COMODO architecten”.

Vandaag heeft COMODO architecten een ruime ervaring in architectuur en masterplanning. Zowel voor private als publieke opdrachtgevers worden projecten opgestart en vorm gegeven. Zo zetten we bvb. onze creativiteit en technische kennis in ter realisatie van kernversterkende ontwikkelingsprojecten, woningbouwprojecten en studentenresidenties. We gaan voor meerwaarde-projecten voor omgeving en gebruikers en werken graag aan projecten waar een sterke ruimtelijke input nodig is. We hebben het geluk hiervoor te kunnen samenwerken met straffe opdrachtgevers en getalenteerde externe partners.

We beschikken over een gemotiveerd, technisch sterk en enthousiast team met een mooie balans tussen ervaring en een frisse blik.

Kiri Vivathanavej

ir. architect, bestuurder

Leen Bosmans

ir. architect, bestuurder

Tom Renckens

ir. architect

Els Vandenbergh

architect

Liesbet Moors

ir. architect

Marijke Lenaerts

office manager

Anneleen Stessens

ir. architect

?

Ben jij ons nieuw teamlid?